Monday, April 23, 2012

Nurul Hanani 2 months old

Hari ni my beloved daughter Nurul Hanani is 2 months old..Time passes so fast..2 bulan ni memang sgt FUN..Fun times bersama Hanani, mama n papa dapat tengok Hanani senyum, giggling, buat mcm2 bunyi "neh..owhh...ehh ehhh...owhh....nehhh...uwaaa uwaaa...hik hik.." heheh memang seronok..Hanani pun waktu siang x byk buat hal..time mandi jer seronokk sgt..time tidoo pun x byk kali sedarr mintak susu..Tapi bila malam menjelang kena main2 dulu ngan budak tecittt ni sampai dia penat then dlm pukul 10 or 11 or 12 pm baru dia tidur sampai ke pagi..bangun utk salin pampers n minum susu mama jer..pukul 10 pagi dia dh mengeliat-ngeliut minta dimandikan..maybe x selesa badan dah lekit2..huhuh..Then perubahan lain yang mama dapat rasa is Hanani buat mama dia mcm lolipop..ermmm kaum2 ibu di luar sana faham kutt..huhuh..
Nurul Hanani Mohamad faidzal..Mama n Papa will alwayz luv u forever..Ur our blessed gift from Allah..Insyaallah we will take good care of u n tressure u till the end..Amin..

1 more day becoming 2 months old

Nurul Hanani now 2 months old..yeay..

2 comments:

faidzalmb said...

happy 2mths my dear daughter.. =)

Siti fairuz yusof said...

en.hubby: TQ papa..:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails