Wednesday, September 5, 2012

Raya 2012 - Pre Raya

Alhamdulillah..dapat juga balik ke Kuala Terengganu, kampung en.hubby...Kali ni balik naik flight utk menjimatkan waktu travel n x penat...Balik kg mertua seminggu sebelum raya sebab nak sangat jumpa ahli keluarga kat sana..Rindu bangatt...Lgpun atok KT dah lama sgt x jumpa cucunda...:)

'Service' cik Hanani dulu sebelum menaiki kapal terbang..

Cak!!..Turn Papa dukung saya..weeeeee... 

 
Mama take turn pulak..(muke boring n ngantuk tunggu lama kat airport..Zzzz)

Yeahhh cergas semula coz dah hampir nak naik flight..

Tiba KT terus ajak family berbuka kat luar..Oh well kali ni service kat tempat makan ni mmg hampesss..kesian diorg kena tunggu lama..macam nak x nak jer layanzz...Hanani pun boring tunggu, sampai tertidur atas riba atok dia..mebe bln pose kut..semua pekerja kepenatan (ehhh so what..customer always right pe..) dah la pernah masuk JJCM @TV3..pastuh siap ada org beso pernah datang n mcm2 lagilah diorg ''show off'' kat dinding tu..Layanan tetap hampesss..cis cis...Kecewa ngan tempat tu..:( Next time nk try buffet lak kt tempat lain..

Hanani bersama Tok Nyang n Atok..semoga 2-2 sentiasa sihat supaya dapat tgk Hanani membesar bagai juara!!

Moreh @ A&W lps terawih..Hanani sentiasa dikelek oleh atoknya..

yehaaaa! dapat tarik rambut pok cu saya...


Papa..Mama..Hanani..@ Pantai Batu Burok KT..

Last day kat kg..Nanti Hanani datang lagi yer tok...

Macam biasa, 'landing' kat Mama sementara tunggu flight..

Bye2 KT...Muor here we come..:) Nanti update n3 raya @ Muar..



1 comment:

Mak Ngah, also Mama Zen to be said...

owh...mama jananh berminat dengan cap hanani la..mana beli...hehehe..sesuai tuk naik flight nanti...hehe..selamat hari raya hanani cute..



with love..
mama jannah...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails