Monday, March 10, 2014

Hanani is 2 YO... :)

As salam,


Holla all....Rasanya terlewat beberapa minggu utk update tentang my dear daughter yang baru saja menjejak usia 2 tahun..Alhamdulillah...Syukurr ke hadrat mu Ya Allah....

Last year pun x sempat nk update birthday Hanani yg the 1st...tapi hari ni rajin sikit..Kena update cecepat ni sebelum penyakit malas dtg...

Hanani was born on 23rd feb 2012..every year during her birthday mesti encik boss buat plan nak kemana2..time birthday mommy dia, plan kat umah jer....Sobbbssss...(feeling jealousy) huhuh...Kali ni kami pergi Grand Lexis @ PD...Ni kali ke-3 pergi...weeeeee...seronoknya!

1st time pergi masa dah sarat nak bersalin (Holiday @ PD)..2nd time masa Hanani 1 Yo..(no entry about her..seriously tgh malas masa ni)...and this is the 3rd time...memang x boring sebab...sebab...sebab...sebab....sebab....dapat bersama 2 buah hati tercinta pergi holiday...x kisah la pergi memana pun..

Last year celeb bday Hanani kat kampung...This year celeb bday Hanani pun kat kampung @ Muar..wohooooo....ni semua kebetulan sebab ada clash dengan kenduri n wedding..Pe2 pun kita layan jelah picca anakanda celeb bday...

Hanani was shocked! ohh ohh is it my bday??

Hanani wif her cousins..

Our small family... :)

Ini picca semasa Hanani umur 1 YO dan 2 YO...


Us @ Grand Lexis PD 2014




Dear Hanani,

    Mama n Papa doakan semoga anakanda menjadi anak yg solehah, panjang umur dan murah rezeki.

 "Ya Allah Ya Tuhanku...Jadikanlah anakandaku anak yg solehah, jauhinya drpd perkara yg buruk serta jauhi drpd sikap malas. Engkau berikanlah kekuatan dan keyakinan kepada anakku agar dapat menempuhi ujian dan dugaan di dunia sementaramu. Ya tuhanku, limpahi kpd anakanda ku daya pemikiran yg baik dan senang memahami apa yg dipelajarinya nanti. Jadikanlah anakanadaku anak yg sentiasa mendirikan solatmu, sentiasa menurut perintahMu, ibu bapa dan guru2..Berikanlah dia kesempatan untuk berjaya di dunia dan akhirat..Amin Ya Rabbalaalamin...."




Ikhlas drpd;
Mama n Papa




1 comment:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails