Friday, July 30, 2010

Plan Hujung Minggu

Yoshhh...hujung minggu ni beberapa plan telah diatur oleh diri sendiri tanpa pengetahuan my dear (tp bila dia dh baca blog ni) abis terkantoi...:p...Anyway, berikut adalah plan yg telah diatur (skema x ayat ni, mcm nk tulis thesis jer bunyi)..Checklist amat penting dlm kehidupan kami sbb kalu x de pe2 plan dlm hr tersebut, maka kami akan Qada' tidoo..lama woooooo....:p

1) Window shopping sambil mencari perfume baru sbb semua perfume dh kering termasukla perfume kesayangku..PAco Rabbane...sob..sobb...aaarrrrr sedeyyy...Perfume ni bertahan selama 2-3 thn jugak la...Bau sgt lembut dan menggoda....(hahaha...kpd kaum hawa ley la cuba...:p)..

 
Posted by Picasa


2) Menebas lalang-lalang yg semakin bermaharaja-lela kt depan umahku...hua hua..yang ni mmg nk kena cabut..URGENT sbb menyakitkan mataku...huhuh...Psycho x? :P...Target sblm bulan puasa..So, rasanya minggu ni agak sesuai...(kpd my dear..get ready to be bullied by me...)..Buli..buli..buli...:P

 
Posted by Picasa


3) Akitiviti yg ni kurang berminat, tp dh menjadi kewajipan...semak paper utk conference ke APIEMS nanti...argghhh...tension2 sbb due dia hujung bln ni...so nak atau tidak esok (31/7/2010) WAJIB submit...at least kurangla 1 requirements utk lulus dlm pengajian PhD...chayokk2...paper ni dh siap cuma tunggu reply email drpd Supervisor utk semak and last touch-up apa2 yg patut...Conference ni sgt value coz ada standard ISI (jurnal yg boleh mendtgkan impak faktor yg tinggi), jarang ada persidangan yg ada standard ni.
P/S Dr.Muriati thank u so much...DR.Shah thanks sbb buat wake-up call pagi td utk jumpa Dr.Muriati..

4) Akitiviti yg ni mmg kami(wif my dear) mmg suke sgt...---> Jln2 di pasar malam Bangi Seksyen 1..Setiap hr Sabtu mmg kalu x de pe2 aral melintang pukang kami akan pergi...Sanggup meredah dr Bukit Jalil ke Bangi..kui kui...My fav, ermm ikut mood..kkdg semua nak..kebab special dr Razs kebab..murtabak Hafiz..char kuew tiaw Pulau Mutiara or Nasi Krabu (lupe nama kedai tu)..N my dear nyer Fav, kuih XXXXX......(x tau nama kuih ni sbb kuih ni agak pelikk) dijual pd hr Sabtu jer..Nanti kalu sempat amik pics weekend ni ley post next time...Tp my dear super duper gemar x tau nape..huhuh..layankan ajer....N lg 1 my dear sgt suke nasi lemak dgn kuah sotong+telur goreng..(ni lauk mls nk pikir plus pakcik ni masak pn sedap):p

5) Ingat nk tgk movee...tp x sure sempat ke x..huhuh..org ckp citer SALT best...best ke???

 
Posted by Picasa


Hopefully, beberapa plan yg tlh dilistkan ni berjalan dgn lancar..yeay Luv Friday..weekend..wait for me...:D

1 comment:

faidzalmb said...

1- ada ah gaks dpt perfume br
2- nmpk dah clear tu (x kena buli pun lol)
3- di-extend kan kan
4- x jadik pi sbb opping tpt lain huhu
5- syiok ooo...citer besh ooo...x rugi pi nengok

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails