Tuesday, August 3, 2010

zaman bercintan-cintot...series1

Petang-petang ni mood menulis paper journal dah semakin merosot...Mulalah berangan-angan, fikiran melayang-layang..time mcm ni lamaaa jer masa nk berlalu..Boringness melanda..chatting YM complete..Facebook complete..tgk drama bersiri korea complete...seriuss x tau wat pe..So, pe lagikk..mula la buka album2 lama sekadar mengimbau kenangan lama n yg penting ley tgk version diri masing-masing..version dulu n version sekarang (of course la kami semakin hr semakin 'sihat' :P)..Dlm byk-byk album ni tiba-tiba tergerak hati nk tgk album masa bercintan cintott dulu-dulu..bykla pics kami yg ku rasa nk gelak guling-guling kt opis ni tp yg rasa nk share ngan korang is kenangan masa kami p Zoo Melaka (21 Dec2005)..ish..ish..ish..lama gak ek dah bersama kamu (my dear)..huhuhu..

Nwy, bestt sgt masa visit zoo ni coz I've always luv animals..@ pe omputih kata tu.."animal loverr" gituhh...One of the best moments is masa tgk elepphant n baby elephant wat show..tetibe dgr announcement utk tgk elephant show...wooo xcited ni..excited mana pun still x dpt duk depan..(bg can kt bdk2 kecik :p)..Me n my dear duk tepi-tepi so nanti ley la kesot2 sket kuar nk amik pics elephant aka mr.jumbo (nama ini direka sendiri)..Punyala xcited sampaila ada 1 part show ni derang panggil sesape yg nk main bola sepak ngan mr.jumbo..semua tersipu-sipu malu termasukla kami..tapiii..ntah mcm mana mamat yg handle show ni panggil...
"aaaaaaa...yang pakai tudung biru baju biru tu...meh sini meh"
aku dlm hati..noooooooo...takuttttt....giler ke kang mr.jumbo letak belalai dia kt tengkuk ke or mana2 la x ke geli-geleman..ngeee..seriuss geli....tapi panggilan derang lg menjadik2..so aku pun ngan ala2 sporting tp terpaksa pn p la jugak kan..huhuh...Bila dh main bola sepak ngan mr jumboo..syokk wooo..Me jadi penjaga gol..mr.jumbo jadi penjaring ala-ala fernando torres gituhh...mmg berdesuppppzz...x sempat nk tangkap..lepas acara tu kena bg mkn kt mr.jumbo sbg upah...bijakkk...bijakkk...hilang dh perasaan geli-geleman itu..huhuh..and..sbb berani n sporting bermain ngan mr.jumbo dpt la buat bebrapa snap shot ngan mr.jumbo exclusive..yg lain x dpt tau...yg lain just ley bg mkn tebu jer dr luarr (even my dear pn x dpt)...woooo..so happy...Yes..sblm terlupa..Mr.jumbo ni ada nama but seriously terlupa almaklumlah dh 5 thn x jumpa..:P n mr.jumbo pernah berlakon ngan Chow yun Fat dlm cerita Ana n the King..Famouss gituh..

Yess..akhirnya I can recap this memories..luv this moment..rasa mcm nk p semula tmpt ni tp kali ni nk bwk anak2..(cewah-cewahhh berangan lak yer) :p ..Enjoy da pics..weeeee

 
Posted by Picasa

3 comments:

faidzalmb said...

wah..nostalgia lama2 tu..kasi can jer kan kat mr.jumbo tendang masuk gol kan kan kan... :P

asna cute said...

Ya Allah. byk betul beza dulu dgn skrg hehe =) slim melim jer korg dulu. mcm xcaya jer.

Tp xpe tue tandanya alhamdulilah sihat =D

Siti fairuz Yusof said...

my dear: hehehe...best kan time tu...goool...
asna: yep mmgpun..nanti giliran korang lak...:p

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails